top of page

BRÖLLOP FÖR ALLA

Vår flotta är perfekt till din bröllopsdag. Vår Bentley och Rolls Royce presenteras för er i obefläckat skick med eller ute band och blommor som pryder er bröllopsfordon 

komplett med uniformerade chaufförer. I samband med varje bokning planerar vi varje minut och km för att säkerställa ni får den absolut bästa först klassiga VIP service. I våra fordon får ni chans att koppla och njuta med en känsla om att åka på moln. Vi kan anpassa våra fordon för att matcha just er bröllopstyp. Våra bröllopsfordon har valts noggrant för att säkerställa enkel åtkomst, även med de fulla av bröllops-klänningar. Med våra lyxiga bröllopsfordon kommer ni garanterat anlända i stil och lyx, samt göra den mest minnesvärda entrén när ni når er slutdestination. 

Gör en kostnadsfri intresseanmälan.

BRÖLLOPS TYPER

Vigsel i Stadshus

Asiatisk bröllop

Bangladesh bröllop

Kinesisk bröllop

Kristen bröllop

Grekisk bröllop

Indisk bröllop

Pakistansk bröllop

Punjabi bröllop

Sikh bröllop

Muslimsk bröllop

THE PHANTOM

_IMG_0723_edited_edited_edited.png

THE ONE FOR THE ONES

Rolls Royce Phantom VII är inte en bil. Den är världens mest efterfrågad bröllopsfordon och perfekt för att berika din dag. Phantom anses vara världens bästa, mest bekväm, och lyxig fordon som garantera en upplevelse du minns för livet. Med en nypris om ca 5 miljoner kr är vår Phantom 1 utav endast 13 i Sverige och ägts av självaste Rolls Royce.

Phantom är en global favorit till bröllop för sin storlek (5,8m lång), unika dörrar, lyxiga finesser och exklusivitet. Bakdörrar öppnas baklänges för att underlätta bästa möjliga fotografering och för att bruden ska enklare kliva in och ut vilket har varit viktigare än vad man kan tro. Samma dörrar kan stängas elektronisk med ett knapp tryck och har även inbyggda paraplyer Se fler bilder på vår Phantom i THE GALLERY nedan.. Gör en kostnadsfri intresseanmälan.

THE GALLERY

"Det var en upplevelse och en magisk blick under dagen. Ni hade en härlig bemötande och fick oss att slappna av ordentligt"

Med vänlig hälsning, Brudparet

IMG-2841.jpg

THE FLYING SPUR

1_IMG-2769.jpg

EN VERKLIG DRÖM

EN VERKLIG DRÖM

EN VERKLIG DRÖM

Vi valde den första generationen Bentley Flying Spur istället för de nyare modellerna på grund av dess karakteriserade flytande linjer, diskret stil och formidabel närvaro. Tack vare den 6-liters dubbla turboladdade W12-motorn, styrningen, fjädringen och chassit fungerar Flying Spur i harmoni för att skapa en upplevelse som inte många bilar kan matcha även med dagens standard. Vi valde att behålla vår Flying Spur i svart för att ge starkare fokus på bruden samtidigt som romansen knyter ihop med en känsla av elegans och klass. Se THE GALLERY nedan för att uppleva varför Bentley Continental Flying Spur är en global favorit bland bröllop eller Gör en kostnadsfri intresseanmälan.

2_image-5.jpg

Bröllopspaket

  • 2-5 timmar hyrning

  • Läsk, vatten & karameller

  • Diskret chaufför klädd i svart kostym med munskydd för er säkerhet.

  • Desinfekterad.

  • Flaggor/Dekorationer

  • Fria mil med obegränsade körningar och inte begränsad till endast brudparet.

  • Skräddarsyd lösning

Minimum 2 timmar. 

Intresseanmälan 

Intresseanmälan är inte bindande.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning. 

Tack. Vi kontaktar er snart.

intresseanmlan bröllop
bottom of page