top of page

På din födelsedag förtjänar du att känna dig speciell, och vilket bättre sätt att fira än i en lyxig, chaufförsdriven bil? På MALM ELITE kan vi hjälpa dig att skapa den ultimata festen med vår födelsedagsfirande biluthyrningsservice. Vår premiumtjänst är tillgänglig för barn och vuxna i alla åldrar, och vi är specialiserade på att ge dig den exceptionella VIP-tjänsten som du förtjänar på din födelsedag. 

 

EN PÅLITLIG SERVICE MED NÅGOT SPECIAL

Vi har snabbt fått ett rykte som ett födelsedagsbils uthyrningsföretag på grund av vår exceptionella service, exklusiv lyxbil och erfarna chaufförer. Vår Bentley och Rolls Royce Phantom är av världsklass och ger en oförglömlig resa. Våra chaufförer är mycket erfarna, med rykte om utmärkt kundservice samt tillförlitlighet och punktlighet. Våra chaufförer är dedikerade till att säkerställa att du får den bästa upplevelsen hos oss och ägnar stor uppmärksamhet åt alla aspekter av vår service för att säkerställa att du behandlas som en riktig VIP. En födelsedag att minnas. En chauffördriven upplevelse ger den perfekta födelsedagsfirandet, och på MALM ELITE är vi specialiserade på att erbjuda en minnesvärd dag som ni alla kan njuta av. Du kan luta dig tillbaka och koppla av i ett av världens mest önskade lyxfordon och anlända till din destination med stil. Oavsett om vi eskorterar dig till din födelsedagsfest eller till en speciell händelse för att fira tillfället, kommer det att vara ett nöje att förse dig med en femstjärnig tjänst som säkert gör det till en födelsedag att minnas. Vi rekommenderar stark En heldagshyrning där transporterar dig till flera destinationer. Varför inte äta i Lund, fira i Köpenhamn, och avsluta med en hemresa i små timmarna. Allt är möjligt, med MALM ELITE.

FÖRFRÅGAN

På MALM ELITE har vi gett klienter en VIP-tjänst på bland annat deras bröllopsdag och är stolta över att kunna erbjuda den exakta upplevelsen på årsdagen som följer. Priser är preliminära och kan anpassas beroende på avstånd och skräddarsydd paket.

Förfrågningar och bokningar är inte bindande.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning. Notera våra fordon hyrs endast ut till events eller photo ups. Vid bokning kan fotografering ske på flera platser. Givetvis går det bra att åka med i våra fordon mellan destinationerna om detta tillåts i förväg i samband med bokningen. 

Paket 1 - Vi plockar upp dig och ditt säkkskap. Transportera till bestämd destination men även utför mindre stop för fotografering.

Paket 2 - Full Night out

 

Paket 3 - Öresund. Obegränsad avstånd. Inkl. resa till Köpenhamn.

OBS: Tjänsten är tillgänglig för alla svenska städer. Kontakta oss för mer information.

a4316381-79c7-450e-8dc7-b62297d7626c-sto

FÖDELSEDAG

bottom of page