top of page

Förmånslösning till företag som är behov av högklassig transport och service som inte är direkt arbetsrelaterad. Våra chaufförer och fordon är alltid redo att ta dig till de mest exklusiva platser, restauranger, medlemsklubbar eller shopping i Skåne, Köpenhamn eller annan ort i Sverige. Våra chaufförer är mycket stolta över att känna till dem bästa platserna. Om du behöver dem för att göra en rekommendation eller till ditt du vill besöka, var det själv, med vänner eller familjen.

FÖRFRÅGAN

På MALM ELITE har vi gett företagsklienter en VIP-tjänst på bland annat deras kickoff eller events. Använda oss för att hämta er viktiga internationella kunder från flygplats, sjöport, och tågstation. 

Priser är preliminära och kan anpassas beroende på avstånd och skräddarsydd paket. Med RAMAVTAL spara ni 10-20% på våra tjänster. Förfrågningar och bokningar är inte bindande.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning.

IMG_9492 (kopia).jpg

FRITID & NÖJE

bottom of page