top of page

Det är det lilla extra som gör att man ska skapa minnen för livet. Med vår flotta kan man göra entré till festen eller evenemang som aldrig för. Här kommer man fram bekvämt och i lyx.

Använd oss till att ta er till romantiska middagar eller firandet av speciella årsdagar. Åk mellan destinationer bekvämt, säkert, och i stil. Att åka i en Bentley eller Rolls Royce är alltid en upplevelse och tillför alla speciella tillfällen. Alla körningar kan skräddarsys för att besöka särskilda platser, inkludera exempelvis rosor eller annat värdefullt för att göra tillfället ännu mer speciell. 

Årsdagar & jubileum är alltid ett speciellt tillfälle. På MALM Elite strävar vi efter att göra det ännu mer speciellt med vår lyxiga jubileumsuthyrning. Du kan fira din dag med stil med vår fantastiska flotta. Vi är specialiserade på att skapa värdefulla minnen och det är vårt privilegium att hjälpa dig förgylla din speciella dag när du sitter och kopplar av i en av vår lyxig fordon.

 

REKREERA DINA MINNE OCH SKAPA NYA

Oavsett om du njuter av en dag att se sevärdheterna i Skåne, Göteborg eller Köpenhamn, uppleva en speciell måltid på en av stadens Michelin-stjärniga restauranger, besöka teatern eller göra något lite ovanligt, så finns det ingenting som slår att anlända i en chaufför driven Bentley eller Rolls Royce. Vår professionella och erfarna chaufförer erbjuder en specialisttjänst som är fokuserad på punktlighet, tillförlitlighet och femstjärnig presentation och professionalism, vilket säkerställer att du, på din årsdag, behandlas som VIP. Vi strävar efter att erbjuda förstklassig service från det ögonblick du gör din bokning till när vi lämnar in dig till din destination. Vi är säkra på att du inte kommer att bli besviken över vår jubileums biluthyrning i Malmö eller annan önskad destination.

FÖRFRÅGAN

På MALM ELITE har vi gett klienter en VIP-tjänst på bland annat deras bröllopsdag och är stolta över att kunna erbjuda den exakta upplevelsen på årsdagen som följer. Priser är preliminära och kan anpassas beroende på avstånd och skräddarsydd paket.

Förfrågningar och bokningar är inte bindande.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning. Notera våra fordon hyrs endast ut till events eller photo ups. Vid bokning kan fotografering ske på flera platser. Givetvis går det bra att åka med i våra fordon mellan destinationerna om detta tillåts i förväg i samband med bokningen. 

Paket 1 - Vi plockar upp dig och transportera er till er destination.

Preliminärt 1500 kr inom Malmö med vis omnejd. Övriga orter pris på begäran.

Anniversary-768x512-1.jpg

ÅRSDAGAR

& JUBELIUM

bottom of page