top of page

MALM ELITE erbjuder enastående chaufförstjänster för kvällsresor i Malmö och Köpenhamns regionen men även övriga Sverige. Oavsett om du omfamnar stadens nattliv eller njuter av en måltid ute anländer du med stil. Köpenhamn & Stockholm är exempelvis en stad med mycket att se och göra och oavsett om du är på väg till en exklusiv vernissage eller är inställd på att dansa hela natten på en av stadens bästa klubbar är vi där at ta emot dig komplettera kvällen med först kladdig service och oförglömlig åkupplevelse.

 

EN NATT ATT MINNAS MED MALM ELITE

För att säkerställa att det verkligen är en natt att minnas kommer din chaufför att behandla dig med hela VIP-tjänsten så att du kan få hela filmstjärna upplevelsen i sann stil. Vår Bentley och Rolls Royce Phantom är speciellt utvald för att se till att alla ögon är riktade mot dig när du anländer vilket garanterar en speciell utekväll som du kommer att värna om för alltid. Vi tillhandahåller en av de mest erfarna chaufförstjänsterna och vårt team kommer mer än gärna att diskutera dina krav för att fullborda din kväll. 

 

VIP-UPPLEVELSE PÅ DIN NATT UT

Förutom tillgång till exklusiva fordon i världsklass som Bentley Continental Flying Spur och Rolls Royce Phantom, har vi också mycket professionella och erfarna chaufförer med stor uppmärksamhet på detaljer. MALM ELITE har redan fått ryktet om tillförlitlighet och punktlighet samt behandlar var och en av våra kunder till en oklanderlig femstjärnig tjänst. Med vår kvalitetsgaranti kan du lita på att du kommer att få fullständig VIP-behandling från början till slut. Vi tar oss tid att lära känna dig personligen och ser till att vår tjänst skräddarsys för att passa din personliga smak och behov. Från det ögonblick du kontaktar oss för att fråga om vår service till det ögonblick vi säger farväl när du går för att njuta av din natt i staden, kan du vara säker på att du får en överlägsen tjänst som ingen annan.

FÖRFRÅGAN

På MALM ELITE har vi gett klienter en VIP-tjänst på bland annat deras bröllopsdag och är stolta över att kunna erbjuda en extraordinär upplevelse. Priser är preliminära och kan anpassas beroende på avstånd och skräddarsydd paket.

Förfrågningar och bokningar är inte bindande.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning.

Paket 1 - Full Night out

Malmö med vis omnejd

Paket 2 - Öresund / Halmstad / Göteborg / Stockholm med mera. Obegränsad avstånd. Inkl. resa.

Audience

KVÄLLSUTGÅNG

bottom of page