top of page

SHOPPING & DAYRTRIPS

Oavsett om du vill ta en resa till staden eller Köpenhamn, kan MALM ELITE tillgodose alla former av shopping.

 

MALM ELITE är leverantör av lyxbiluthyrning i Skåne, men det betyder inte att det är det enda syftet med våra bilar. Uppdrag som innefattar heldags chaufför service för shopping, ärende, och middag är ett annat regelbundet förfrågan vi får och som vi kan hjälpa dig med.

Med denna tjänst behandlas du med samma VIP-upplevelse från början till slut som förväntas. Precis som alla våra andra tjänster. Oavsett om du vill ta en tur ner till staden bredvid eller ett besök upp till Köpenhamn, kan MALM ELITE tillgodose alla former av shoppingresor och tillhandahålla en pålitlig chaufförstjänst som inte bara gör det möjligt för dig att komma från 'A' till "B", men kör dig också runt i största möjliga komfort och stil, vilket gör resan nästan lika rolig som själva shopping.

Vi tar väntar med vår Bentley nära butikerna som Gucci och Louis Vuitton eller restaurangerna och

håller bilen bekväm och redo för dig. Med denna lösningar finns det inga begränsningar på vart du vill åka. 

Vår Bentley Flying Spur och Rolls Royce Phantom är perfekt för även den mest extravaganta shoppingresan du organisera. Med rymlig interiörer och mjuk transport kan vår Bentley få plats med mycket. I slutändan med oss blir inte din shopping dag en normal shopping upplevelse.

 

RIDA I CHAUFFEUR-DRIVEN STIL NÄR DU SHOPPAR

Som ett resultat av vårt läge har våra erfarna chaufförer en omfattande kunskap om Skåne med omnejd och dess omgivningar samt vet de allra bästa shoppingställen att rekommendera till dig. Våra chaufförer kommer att ge dig råd om de bästa ställena att handla beroende på dina krav men, det är inte den enda anledningen till att vi är säkra på att du kommer att älska din  shoppingupplevelse hos MALM ELITE.

Att ha ett chaufförsdrivet fordon är perfekt eftersom det eliminerar behovet av att du bär runt din shopping, försöker hitta parkeringsplatser med mera. Omständigheter som oftast skapar irritation eller kortar ner shopping tillfället. Men oss kan ni handla allt det ni behöver men samtidigt nytt av seightseeing, restaurang besök med mera. Med MALM ELITE har du möjlighet att ringa chauffören när du vill och få honom att möta dig framför butiken för att ta bort alla dina väskor, så att du kan fortsätta göra det du gör bäst: shoppa!

FÖRFRÅGAN

På MALM ELITE har vi gett klienter en VIP-tjänst utan kompromiss.

Priser är preliminära och kan anpassas beroende på avstånd och skräddarsydd paket.

Förfrågningar och bokningar är inte bindande.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning.

Paket 1

Halvdags shopping day

(6 timmar) 12000 kr

Paket 2

Heldag (ca 12 timmar) Obegränsad avstånd. Inkl. resa till Köpenhamn. 20000 kr

Concierge Service

SHOPPING

bottom of page