top of page

SHOPPING & DAYRTRIPS

MALM ELITE är specialiserade på att tillhandahålla en spektakulär chaufförstjänst som är lämplig för alla tillfällen. Med dop & kristning kan vi hjälpa dig att fira det speciella tillfället med stil. En dop är ett viktigt tillfälle i alla människors liv oavsett ålder och att anlända i en lyxig chaufförsbil är det perfekta sättet att göra dagen ännu mer minnesvärd.

 

PROFESSIONELL SERVICE

Våra professionella förare är några av de mest erfarna och har gjort det möjligt för oss att vinna vårt exceptionella rykte för tillförlitlighet, punktlighet och uppmärksamhet på detaljer. Vi är där för att se till att allt går så smidigt som möjligt, från att anlända i tid till att samordna eventuella oväntade ändringar i ditt schema, från köbildning i trafiken till oplanerade stopp till förmån för våra yngre passagerare.

 

På MALM ELITE innebär vår kvalitetssäkringsgaranti att du kan vara säker på att du får inget mindre än en femstjärnig tjänst. Vi lägger stor vikt vid utmärkt kundservice och ser till att du behandlas som en VIP under hela processen - från bokning till ankomst till din destination. Vår kvalitetsservice passar perfekt för fordon i vår exklusiva flotta, som noggrant har valts ut från världens mest lyxiga bilmärken.

 

Både våra förare och bilar hålls enligt högsta standard med uppmärksamhet på detaljer som nyckel i alla aspekter av vår service. Genom att välja MALM ELITE för att chaufförera dig till din dop/kristning kommer fram till din destination säkert, i tid och med stil. Vårt team är mycket erfarna och diskuterar gärna dina krav för att fastställa vilket fordon som passar bäst för ändamålet. Så resan påbörjas behöver du bara luta dig tillbaka, koppla av och njuta av lyxen som endast en Bentley eller Roll Royce kan tillhandahålla.

FÖRFRÅGAN

På MALM ELITE har vi gett klienter en VIP-tjänst utan kompromiss.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning.

Notera våra fordon hyrs endast ut till events eller photo ups. Vid bokning kan fotografering ske på flera platser. Givetvis går det bra att åka med i våra fordon mellan destinationerna om detta tillåts i förväg i samband med bokningen. 

Baptism Ceremony

DOP & KRISTNING

bottom of page