top of page
BentleyContinentalGTCWhiteClock.jpg

MALM GARANTIN: VÅRT LÖFTE TILL DIG

Från affärskonferenser och företagsrundvisningar till sportevenemang och socialt engagemang är varje uppdrag inkluderade med vårt MALM Garanti. Vårt löfte till er är att från det ögonblick ni gör en bokning till det ögonblick vi säger farväl vid din slutdestination, kommer ni att få exakt den typ av högkvalitativ service ni förtjänar. Även med våra bröllopstjänster behandlas ni som kungligheter. Denna garanti inenbär ni kan förvänta er följande:

 

VÄRLDENS MEST EFTERSÖKTA BILAR

Vi är glada att erbjuda de exklusivaste märken för era behov. Även vid vanligare märken väljer vi enbart toppmodellerna för att garantera absolut bästa upplevelse från start till avslut. Vår flotta börjar med Bentley med fler märken som Range Rover, Mercedes, Aston Martin & Rolls Royce som följer.

 

VIP BEHANDLING FRÅN START TILL AVSLUT

Vårt team börjar rulla ut den röda mattan åt er från det ögonblick ni pratar med oss. Vi tar oss tid att lära känna dig, ditt schema och er personliga smak och komma med en komplett VIP-upplevelse som är unik för er. Vid bröllop planerar vi med er bröllops planerare och fotograf dem bästa destinationer och tidsram för fotografering. Våra lösningar sträcker sig oändligt till det som är tekniskt möjligt. 

 

TILLGÄNGLIGA 365 DAGAR OM ÅRET

Oavsett vilken tid på dagen eller natten, oavsett om det är en helg, en helgdag eller till och med jul, MALM ELITE lovar att vi alltid kommer att vara där när ni behöver oss.

bottom of page