top of page
BentleyContinentalGTCWhiteClock.jpg

100% PUNKTUALITET OCH PÅLITLIGHET

Våra professionella chaufförer förstår att du räknar med att vi tar dig dit du ska i tid, varje gång, allt utan att kompromissa med säkerheten. Som en del av MALM ELITE-garantin lovar vi att göra just det genom att noggrant planera en smidig, effektiv resa långt innan vi kommer för att hämta dig. Det betyder att du fortfarande kommer att njuta av alla bekvämligheter som du reser i en chaufförsdriven lyxbil utan att behöva oroa dig för att vara punktlig för alla viktiga möten. I själva verket kommer våra förare med så oöverträffad kunskap om vägarna i Malmö och hela Sverige, att om dina planer ändras under dagen kan vi fortfarande vara tillräckligt flexibla för att kunna ta emot en reviderad färdväg samtidigt som du kommer dit du behöver när du behöver vara där.

MALM GARANTIN: VÅRT LÖFTE TILL DIG

Från affärskonferenser och företagsrundvisningar till sportevenemang och socialt engagemang, varje resa du gör kommer med MALM Garantin; vårt löfte till dig att från det ögonblick du gör en bokning till det ögonblick vi säger farväl vid din slutdestination, kommer du att få exakt den typ av högkvalitativ service du förtjänar. Även med våra bröllopstjänster får vi dig att känna dig som kungligheter på din bröllopsdag. Denna garanti garanterar att när du bokar hos oss kan du förvänta dig följande:

 

VÄRLDENS MEST EFTERSÖKTA BILAR

Vi är glada att erbjuda de exklusivaste märken för dina behov. Även vid vanligare märken väljer vi enbart toppmodellerna för att garantera absolut bästa upplevelse från start till avslut. Vår resa börjar med Bentley med fler märken som Range Rover, Mercedes, Aston Martin & Rolls Royce som följer.

 

VIP BEHANDLING FRÅN START TILL AVSLUT

Vårt team börjar rulla ut den röda mattan åt dig från det ögonblick du pratar med oss ​​om att hyra en chaufförstjänst. Vi tar oss tid att lära känna dig, ditt schema och din personliga smak och komma med en komplett VIP-upplevelse som är unik för dig. Vid bröllop planerar vi med din bröllops planerare och fotograf dem bästa destinationer och tidsram för bilder och transport. Våra lösningar kan sträcka sig till förvald musik, dryck, och även dekorationer.  Återkommande kunder kan bemötas med att deras favorit dryck eller tilltugg finns i redo redan vid start. 

 

TILLGÄNGLIGA 365 DAGAR OM ÅRET

Oavsett vilken tid på dagen eller natten, oavsett om det är en helg, en helgdag eller till och med jul, MALM ELITE lovar att vi alltid kommer att vara där när du behöver oss.

bottom of page