top of page
photo-57665.jpg!d.jpeg

MALM Elite - Bentley & Rolls Royce upplevelse i Skåne och övriga Sverige

På MALM Elite gör vi mer än att transportera klienter från A till B. Vi betjänar klienter med en utmärkt och exklusivt transport upplevelse som är til för att minnas. 

Våra klienter är dem som behöver en erfaren privat chaufför / limousintjänst utan kompromiss för lyx och finess. Vår chaufför har utbildat sig i av concierge advanced driving och utökade tactical safety för extra säkerhet. 

Vår flotta är perfekt för alla tillfällen. Låt oss hämta dig från Kastrup efter en lång resa eller varför inte spendera en hel dag med familj eller vänner i Köpenhamn medans vi transporterar er till butiker, restauranger och andra sevärdheter. Inga tillfällen är omöjliga för oss. Vi har möjlighet att utföra uppdrag i övriga Sverige så som Halmstad, Göteborg och Stockholm. Gör dina minnen till upplevelser du aldrig glömmer. Det förtjänar du. OBS: Pga Covid-19 kan särskilda tjänster inte vara tillgängliga.

Bentley Continental Flying Spur

Vi valde vår Bentley Continental Flying Spur för att erbjuda klassisk lyx. Till skillnad från dagens aggressiva design har vår Bentley en mjukare designspråk som inte tar över bröllopsbilder men samtidigt med sin storlek ger en väldigt tydlig närvaro. Vår Bentley Continental Flying Spur är utrustad med en 12 cylinderring W12 på hela 560HK. Fördelen med en stark motor som denna gör att accelerationer är mjuka och utan ansträngning. I kombination med Bentleys ökända luftfjädringssystem får man en känsla av att glida genom moln. Alla säten är utrustad med värme och ventilerande säten samt massage för optimal komfort.

bottom of page