top of page
2_image-6.jpg

ROLLS-ROYCE PHANTOM VII

DET BÄSTA FÖR ALLA TILLFÄLLEN

LEGENDER SKAPAS GENOM 
JAKTAN PÅ PERFEKTION

OMTAG KRAFTEN I EN IKON.

UPPLEV EVOLUTIONENS VITALITET.

VARJE NYANS REALISERADES

GENOM RADIKALT HANTVERK.

VARJE RAD UTTRYCKT MED KOMPANDERATORITET.

2_665_p50_l_.jpg

OMDEFINIERAD REGLER.

SÄLLSYNT SOM BLIVIT MYT

VAKNAR TILL LIV.

VI PRESENTERAR STOLT VÅR
ROLLS-ROYCE PHANTOM VII
DIN UPPLEVELSE FÖR LIVET

2_image-17.jpg
PHANTOM INTERIOR.jpg
I Sverige är Rolls Royce Phantom VII en okänd gåta. Det finns endast ett dussintal som dessutom körs sällan. Vår eleganta Phantom har ägts av självaste Rolls Royce sen ny och finns nu i Sverige för dig att uppleva. Vår Phantom drivs av 6,75 liter V12 som är så raffinerad att man kan balansera ett mynt på motorblocket när motorn är igång. Motorns storlek är till för att ge en effekt av att du glider utan ansträngning i tysthet och superb komfort. Med nypris om ca 5,4 miljoner kr kan du nu uppleva favoriten bland kändisar, världsledare och affärsmän.

242180816_4631341430230374_1975255512875415555_n.jpg
Skärmavbild 2024-03-26 kl. 00.00.24.png

EGEN CONCIERGE TILL FÖRFOGAN

Med varje bokning ingår en concierge (butler) som förse kompromisslös service av första klass där ett nej existerar inte. Inget annat än förväntat när upplever en Rolls-Royce Phantom. 

BRÖLLOP, FEST, BAL & MER

Rolls-Royce Phantom VII perfekta för att berika din dag. Rolls-Royce är inte en bil man åker. Utan man upplever den. Rolls-Royce anses vara världens mest bekväma och lyxiga fordon som garantera en upplevelse du minns för livet. Phantom är en global favorit till bröllop pga sin storlek, unika dörrar och komfort. Phantom passar även för enkla resor till middag, årsdagar, och fest tillfällen.  Inget uppdrag är omöjligt för oss att ordna med vår service av första klass. Se vår galleri nedan och skapa sedan en ikke bindande förfrågan för att säkra din upplevelse med Rolls-Royce Phantom.
bottom of page