top of page
2_image-6.jpg

ROLLS ROYCE PHANTOM VII

Det bästa för alla tillfällen.

2_665_p50_l_.jpg

I Sverige är Rolls Royce Phantom en okänd gåta. Det finns endast ett dussintal som dessutom körs sällan. 

Vår eleganta men maffiga Rolls Royce Phantom har ägts av självaste Rolls Royce sen ny och finns nu i Sverige för dig att uppleva. Vår Phantom drivs av 6,75 liter V12 med 453 Hästkrafter. 0-100 på 5 sekunder trots sina 2,5 ton i vikt med en toppfart om 245km/t. Motorns storlek är till för att ge en effekt av att du glider utan ansträngning i tysthet och superb komfort. Med nypris om ca 5,4 miljoner kr kan du nu uppleva favoriten bland kändisar, världsledare och affärsmän.

rrLogo.png

ROLLS ROYCE

Ett varumärke som skapade historien.

Skiftet av 1900-talet markerade början på ett extraordinärt partnerskap mellan två av de mest innovativa hjärnorna för sin tid. Henry Royce, en framgångsrik ingenjör, och Charles Rolls, ägare till Storbritanniens första bilhandlare, gick med på att sälja bilar under namnet Rolls-Royce. 

Det är då historian om världens bästa bilar börja byggas.

Intresseanmälningar & bokningsförfrågningar som leder till bekräftad bokning innebär ni godkänt våra villkor.

phantomside_0d2a4a2113f35bedcaac204bfd9f

DESIGN

Rolls Royce Phantom, med sin kraftfulla hållning, ikoniska proportioner och toppmoderna teknik, är en tidlös tolkning av den moderna lyxbilen. Grillen och Spirit of Ecstasy markerar tydligt att du ser en Phantom. Inte bara är det Rolls-Royce signatur men, det är också själva kärnan i märket. Det går inte föreställa närvaron Phantom har utan det är man måste uppleva. 

INTERIÖR

Med djupa lammullsmattor och en känsla av integritet skapad av de stora C-pelarna är Phantom det ultimata inom komfort. Det finns gott om utrymme att sträcka ut och koppla av med stil tack vare det plana golvet i det bakre facket.

 

Varje detalj i Phantom har designats och skapats för att göra den dynamiska känslan. Från de eleganta moderna ytorna till det vackra lädret som är handsytt och tar över två veckor att slutföra.

PHANTOM 7 BACKSEAT.jpg
phantom3_7c75b63b361b8ca9df825e2d46ce0ab

 

Rolls Royce Phantom VII perfekta för att berika din dag. Rolls Royce Phantom serien anses vara världens bästa, mest bekväm, och lyxiga fordon som garantera en upplevelse du minns för livet. Phantom är en global favorit till bröllop för sin storlek, unika dörrar men även enkla resor till middag, årsdagar, och fest tillfällen.  Inget uppdrag är omöjligt för oss att ordna med vår förstklassig service.

Se vår galleri nedan och skapa sedan en ikke bidande förfrågan för att säkra din dag upplevelse med världens bästa bil, Rolls Royce Phantom.

BRÖLLOP, FEST, BAL & MER

FÖRFRÅGAN & KONTAKT

Se över våra tjänster för speciella tillfällen & företagstjänster för allmän information & formulär.

Använda vår kontaktformulär nedan för förfrågningar då vi kan ibland inte besvara samtal vid högbelastning eller är i tjänst. Om ni inte når oss men önskar använda vår tjänst omgående går det bra att dynget runt använda chatten (längst ner till höger) eller skicka ett sms med din förfrågan. Förfrågningar och bokningar är inte bindande.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning. 

Tack. Vi kontaktar er snart.

bottom of page