top of page

Rolls Royce Phantom

  • Motor: V12, 500HK

  • Passagerare: 4 sittplatser

  • Endast 13 st i Sverige

  • Nypris 5 miljoner kr. Värd ca 1,5 miljoner idag

  • Inkl. chaufför och försäkring

  • Övriga tjänster besök startsidan

Fira din dag med en av världens absolut kaxigaste fordon som finns. Med vår tjänst blir ni behandla som VIP.  Man får bara en gång chansen att göra ett gott intryck, få det att räknas. Gör en kostnadsfri förfrågan nedan nu.

Intresseanmälan

Tack. Vi kontaktar er snart.

Intresseanmälningar & bokningsförfrågningar som leder till bekräftad bokning innebär ni godkänt våra villkor.

​Vi är stolta över vårt rykte som en förstklassig upplevelse och transportstjänst som är både punktlig och pålitlig. Vår exklusiva flotta drivs av erfarna och professionella chaufförerna. När du bokar våra tjänster - kommer du fram säkert, i tid och stil. Vår erfarna och professionell förare eskortera dig och dina medpassagerare till och från önskad destination. Man får bara en gång chansen att göra ett gott intryck, få det att räknas. 

Vid studenten ska det klart firas. Vår Bentley och Rolls Royce är utrustad men högklassig ljudsystem med högsäkerhet. Här går det bra att skicka personlig musik spellista eller koppla upp medan egen smartphone. Vår flotta kan även utrustas med GoPro kameror för att evigt fånga minnen från dagen. Fordonet kan prydnads även med Blå/gula band. Motiv och andra dekorationer kan ordnas enligt överenskommelse.  

Boka i god tid.

Varje år får vi många samtal veckorna innan balen av desperata ungdomar som vill boka en Bentley eller Rolls Royce till deras bal eller student. Det är lika tråkigt varje gång att neka pga att vi är fullbokade. Så vill ni vara säkra på att få en Bentley eller Rolls Royce bör ni vara ute i god tid. Ring oss så kan vi boka upp ett fordon till just er.

FÖRFRÅGAN

Priser är preliminära och kan anpassas beroende på avstånd och skräddarsydd paket. Förfrågningar och bokningar är inte bindande.

Vi behandlar din förfrågan och kontaktar dig inom 24 timmar (oftast inom några timmar) för att diskutera dina önskemål innan vi fastställer en bokning.

2_image-17.jpg

BOKA DEN ULTIMATA
ÅKUPPLEVELSEN 

bottom of page