top of page
kisspng-chrysler-car-dodge-ram-trucks-vo
BentleyContinentalGTCWhiteClock.jpg

BENTLEY CONTINENTAL FLYING SPUR

Detaljer och lyx utan kompromiss

Vi valde vår Bentley Continental Flying Spur för att erbjuda klassisk lyx. Till skillnad från dagens aggressiva design har vår Bentley en mjukare designspråk som inte tar över bröllopsbilder men samtidigt med sin storlek ger en väldigt tydlig närvaro. Bentley Continental Flying Spur är utrustad med en 12 cylinderring W12 på hela 560HK som gjorde att den blev världens snabbaste 4 dörrar fordon i världen vid lansering. Ännu en fördelen med en stark motor som denna gör att accelerationer är mjuka och utan ansträngning i städer. I kombination med Bentleys ökända luftfjädringssystem får man en känsla av att glida genom moln. Helt enkelt en exceptionell åkupplevelse. Alla säten är utrustad med värme och ventilerande säten samt massage för optimal komfort. Oavsett om du behöver vår Bentley för bröllop, studentfest, eller för att skämma bort dina klienter är vår Bentley perfekt för att ge en upplevelse utan dess like som varar för evigt.

kisspng-bentley-brooklands-car-luxury-ve

BENTLEY

Racing DNA möter lyx

Bentley grundades 18 januari 1919 av Walter Owen Bentley. Walter Owen Bentley hade innan första världskriget tillsammans med sin bror Horace Millner Bentley sålt franska DFP-bilar men hade målet att bygga en egen bil. I augusti 1919 registrerades. Bentley designade Bentley 3 Litre, som var mycket avancerad för tiden med 4 ventiler per cylinder (först i världen) och dubbla tändstift. Bilen var ytterst pålitlig och vann Le Mans 24-timmars 1924 och efterföljande modeller upprepade bedriften varje år mellan 1927 och 1930. 

DESIGN

Continental Flying Spur lanserades som en fyra-dörrars syskon till 2003 års Continental-coupé, med bibehållen prestandavärdena för GT som samtidigt erbjuder utrymme, bekvämlighet och förfining som endast en lyxig grand touring sedan kan erbjuda. Finns i både en Speed-version, där prestanda förstärktes och designen ekade dess sportiga karaktär, och Series 51 - där designvärdena var av största vikt och för första gången erbjöds en trefärgad interiör, vilket gör personalisering nästan obegränsad.

INTERIÖR

Rolls Royce må vara kungen av alla fordon men Bentley Flying Spur haltar inte efter med dess extraordinära fokus på material val. Varje detalj är klädd i äkta och noggrann utvald trä, läder och metaller på varje knapp och cm i interiören med en tidlös design som kommer leva i många år som följer. För fler bilder på interiör & exterior via THE GALLERY nedan.

 

En Bentley kommer alltid dra till sig blickar och vår Flyng Spur är inget undantag till detta. Med sin klassiska design och längd passar den väl i alla events och uppdrag. Vår Bentley är perfekt för att berika din dag med sin utrustning, bekvämlighet, och lyx.. Den starka motorn och fyrhjulsdrift ger en otroligt mjuk åkuppelvelse men samtidigt kan snabb accelclerar vid behov. Ideellt för transport av VIP kunder. Inget uppdrag är omöjligt för oss att ordna med vår förstklassig service. Se över våra tjänster SPECIELLA TILLFÄLLEN & FÖRETAGSTJÄNSTER för mer information.

Se även bilder från våra Bröllopsuppdrag endan eller via THE GALLERY för ännu fler bilder.

BRÖLLOP, FEST, BAL & MER

Intresseanmälningar & bokningsförfrågningar som leder till bekräftad bokning innebär ni godkänt våra villkor.

bottom of page